Posts

Showing posts from November, 2011

Alhamdulillah rezeki anak:)

Image
Semalam dapat sapaan dr member..Tahniah Intan... erK.. nape lak? Eh tak tau lagi ke..? lepas tu senyap gak... tpk ape yang nak ditahniah kan.. nak kata mengandung rasanya blm lagi... heheh :) ? ?? ??? Dapat call dari kak chah.. Tahniah Intan dapat lantikan G41 :) Tu lah my first attempt g intebiu untuk post G41... Itu pun berdebar2.. sblm ni post G31..:) Tapi ramai juga kawan2 yang tak dapat. Hope maybe next time dia akan dapat juga..Candidate ada 42..syukur alhamdulillah
Husband pulak yang terima dapat surat lantikan ni dari admin
tapi dia tak buka,dia pun tak tahu apa isi kandungan surat tu.. Rupenye rezeki tahun ni..mungkin penutup bagi tahun ni... tahun ni adalah tahun yang gembira untuk aku rasanya....:) tahun ni dapat kereta baru, rumah baru, dan post baru...Untuk Husband dan anak yang sangat aku sayangi..
Tahniah Ummi :) --> thanks syg ;)