Posts

Showing posts from September, 2012

Mak buyung teringin kek (24w)

Image
Salam,

Harini genap 6 bulan pregnant, syukur alhamdulillah...

Setakat ni checkup dengan Klinik Ibnu Sina (buku merah backup sb kalo emergency nak g hospital putrajaya ke kan...) dan 1 lagi tempat checkup yang masih dikekalkan ranking nya adalah klinik Dr hamid Arshat. Sb nak kekalkan tu adalah tak nak berlaku kemungkinan2 dalam pregnant yang tidak dikesan awal oleh doktor yang lain (merujuk kepada pengalaman lalu). Semoga perjalanan 40minggu ni menggembirakan kami sekeluarga.

Malam tadi... lepas isya'...dalam jam9mlm... rasa nak makan Blueberry cheese cake... ckp dengan abg.. terus dia suh bersiap.. saya sarung jubah, sarung tudung terus masuk kereta dengan anak...Abg takut kedai secret recipe tu tutup...kemain laju kereta dibawanya. sampai secret recipe nilai jam 9.20...

Dapatla dinner kat situ.. tapi... bila rasa kek dia... ala.. base dia tak sedap la abg... sedap yang kita buat lagi...erkk.. erm... kalo cam tu..abg kena abiskan ke....?  hehehehehe itu sudah tentu... 

Hari ni rasa ta…

eid mubarak 2012

Image
Salam.

Alhamdulillah tahun ni dapat buat openhouse.. ada menu n ada gambar yang sempat diambil... 











Tentang i-play

Image

Teman tok mak beli handbag :)

Image