Posts

Showing posts from September, 2013

catchup : Zara dah 7 bulan dan dah duduk...

Image
Alhamdulillah walaupun anak kedua perempuan mcm kakak dia.. namun mmg lain 100% dari kakak.. Kakak manja n relaks je kalau dari segi perkembangan fizikal (mengikut husband).. and soft talk...

Zara mmg tak sangka badan dah la mmg bambam walaupun berat lahir biasa je...3.43kg(38weeks). beza sikit je dgn kakak 3.21kg(37weeks) tapi baru sebulan dah naik 1.5kg, bulan ke2 naik lagi 1 kg...Zara 3 bulan dah 6kg...alhamdulillah... mungkin ikut ummi dia la camtu..

Tup2 dah pandai duduk..dulu tertunggu2 untuk kakaknya duduk...tapi ni dia yang duk sengeh2 tunjuk skill dia... Zara mmg suka senyum je...dah stail dia gitu...

catch Up mother's Day...

Image
Dah masuk i-play ni nampak sgt beza anak ummi ni...dah pandai main sendiri dengan idea-idea menyerlahkan kreativitinya.. Dah pandai ngecat dinding umah...

Seronok..rupanya kat school pun teacher encourage dia untuk bermain...kena dengan namanya Play School :)

birthday uncle atul :) 1 mei 2013

Image