Posts

Showing posts from October, 2012

bonzai

Image
proses alihkan bonzai








sambung tanam rumput v2

Image
salam,sgt hepi minggu ni dpt continue kerja menanam























Ziarah Pakcik di Kuala Terengganu

Image
;)









Tanam Rumput Di Laman Rumah

Checkup dengan DR. Hamid Arshat

Salam,

Genap 6 bulan anak dalam kandungan dan merupakan kali ke3 saya checkup dengan Dr.Hamid Arshat untuk anak ke 2 ni, masa bulan ke5 kg saya 61.9kg (tak naik2 dari bulan pertama)... Namun... dari bulan 5 ke bulan ke 6...kenaikan secara mendadak... pukul abis semua bulan.. saya naik 5kg :) mujur staff Dr. Hamid tak kisah je.. dia kata mungkin sblm ni tak pernah naik dan sblm ni dengan Ramadhan nya... Ni dah raya naik 5kg..

Namun mereka semua amat positif, tiada marah atau teguran, cuma diri sendiri tau le... kalau dah naik 5kg... takkan tiap2 bulan naik 5kg... sendiri pun tak larat nak bawa badan nnti. :)

Setelah memikirkan alternatif...saya amik keputusan untuk makan roti untuk sebelah malam.. dah tak cam dulu main layang je secret recipe la.. mcd la.. radix la...semua tu mmg berlemak2 tu...hehehe..

2kali checkup Dr. Hamid kata (masa 5 bulan(20w) - mungkin girl, masa 6 bulan(24w) - confirm girl)... tak kisah girl ke boy sb ada kawan yang bgtau elok anak pertama n kedua sama jantina sen…