Posts

Showing posts from December, 2011

Pindah ofis baru di cyberjaya

Tertunggu2 masa nak pindah.. jgn tak jadi sudahlah...syukur sebab pindah jugak akhirnya..
Officially 1/12/2011 di Wisma Hasil di cyberjaya... happy juga tgk taska comel...serba baru...kawan khayra ada baru dan ada yang maintain... Hari pertama hantar khayra... Ok je.
Hari ke3...huhuh~ menangis half day...mmg tak tahan hati tgk muka khayra..sian sgt..
Tak tahu la apa tak kena hari ni.. Esoknya parent saya pun dtg tgk khayra...


Kat cyber ni best lah tempatnya sgt cool... i like .... hari ni masih ramai lagi yang kemas2 barang, atur coat stand, amik tong sampah... And yang nampak moden skang...Dah guna kad akses, tidak lagi guna punch card kuning tu...Bukan kad tu tak bagus... cuma nak rasa IT sikit :) atleast ada log kuar masuk realtime gitu :)