Taska i-play@cyberjaya

mmg letih seharian baru half day..almaklumla pregnant..


today is the first day kami antar khayra full day di taska i-play@cyberjaya..
last week dah tunjukkan dia taska tu.. dia nampak happy sb suka dengan mainan dapur n playground kat situ...


hari ni sedang dia asik main masak2... kami terpaksa bergerak sikit2 untuk balik ke office..
mmg kesian.. ummi mcm biasa mesti menagis bila tinggalkan anak gitu... (rasa x best sgt)..


husband kata tabahkan hati... ini terbaik untuk khayra.. huhu sedeh...


Ummi doakan khayra happy kat sana dengan teacher2 yang positif dan kawan2 yang pelbagai..


We love u khayra...

Comments

Popular posts from this blog

Kauthar

zara warded sb salmonella