Hari-hari Playdoh :)

Assalamualaikum,

Dah lama menyepi.. sibuk dengan kerja dan rumahtangga..hehehe:)

Mcm biasa kali ni nak share pasal anak-anak yang suka sgt main playdoh... dah hari2 g Alamanda (Toy's R Us)... terfikir cam ne plak.. satu tub rm4.50.. biasa klo beli mmg bukan 1 tub.. sekurang-kurangnya 4 tub...kih3... hmm... tibe-tibe husband dapat idea untuk buat playdoh sendiri... letak semua ramuan n masak...dah mmg menjadi...

kalau beli mesin dia tu ok la... mmg da mengumpul je kat umah mesin-mesin tu... rasanya dah 5 set terkumpul...takpe la asal jgn dia hadap ipad je jadik la.. biar dia ada aktiviti minda.. :)

bahan-bahan husband  letak tepung, air, garam, cream of tar tar...(yang lengan dalam gambo tu lengan husband ye... ) bukan lengan saya :) - untuk makluman husband mmg suka layan si cilik khayra.. ada je idea2 dia... ummi dgn adik tgk jela n join bila da nak warnakan je.. :)


Abah menggaul

Yaya menggaul tapi takut panas..kemain jauh sudip tu

Sengih sb puashati da dapat main..tak payah nak drive g alamanda heheh :)

Tgk tangan khayra tu abis dah.....

Hasil setelah di uli warna oleh ummi zara :)





Comments

Popular posts from this blog

Taska i-play@cyberjaya

Kauthar

jalan di Vietnam